BriGo

Ki áll a BriGo márka mögött?

A BriGo modellek megálmodója

és készítője Sárköziné Andróczi Brigitta. Három gyermek édesanyjaként tapasztalatból tudom, hogy milyen gyorsan növik ki a ruhatárukat, és milyen nehéz vékonyabb, vagy akár erősebb testalkatú gyerkőcnek kényelmes ruhára bukkanni.

Ruhaipari – modellező technikusként olyan egyedi baba és kisgyermekruhákat készítek, amelyek strapabíróak, kényelmes, laza fazonúak, szabad mozgást – játékot biztosítanak viselőjüknek!

Törekszem arra, hogy fenntartható baba és kisgyermekruhákat, kiegészítőket alkossak, így a legtöbb BriGo márkával ellátott kisruha több méreten át hordható. Fazonjuknak köszönhetően babahordozáshoz és mosható pelenkázáshoz is használhatók. 

Minőségi bőrbarát öko-tex alapanyagokkal dolgozom, melyek nem tartalmaznak káros anyagokat. Szívügyemnek tekintem a környezettudatos alapanyag felhasználást, ezért szabás során igyekszem minél kevesebb hulladékkal dolgozni, illetve azt is felhasználni, így bővült a BriGo termékskála mama termékekkel is.

A legújabb modellek odafigyelve és összedolgozva a vásárlók kérései alapján, az én technikai tudásommal fűszerezve készülnek, s kerülnek hozzátok sok szeretettel. 

A kényelmes is lehet csinos!

Brigo